Caroline Bonnet er en sangerinne og låtskriver fra Porsgrunn, Telemark. Hun gav i 2017 ut sitt debutalbum og kom i november 2018 ut med en vinylsingel kalt; «Forever & Goodbye». 

Caroline fikk gospel inn med morsmelka og har siden sine første leveår opptrådt på scenen. Alt fra diverse kor, coverband- og duojobber til korejobber i studiesammenheng og ulike eventjobber har gjort at hun de siste årene har utviklet sitt kreative talent til å bli en interessant og egenartet soloartist.

Hun har i mange år vært å se på små og store scener, og har bygd opp et rykte som en solid live-artist. Foruten å være en av tre frontvokalister i retrosoul-bandet Soulution, har hun som nevnt en variert musikalsk bakgrunn. De siste årene har hun riktignok dedikert det meste av sin musikalske tid på jobbing med eget materiale. I mai 2017 kom hun for første gang offisielt ut med sin egen musikk, da gjennom Blob Records i Telemark som et resultat av at hun vant en talentiade.

Musikken til Caroline Bonnet kan beskrives som ærlig, følsom og direkte med mye nerve. Genren strekker seg fra klassisk soul til et mer pop-indie-landskap. Carolines artistiske uttrykk er et resultat av en gospel- og bluesinspirert bakgrunn. Hennes internasjonale bakgrunn og erfaringer preger også hennes formidling. 

Hun har et stort engasjement for verdenspolitikk og de mindre priviligerte i samfunnet og endel av hennes tekster er preget av dette.

November 2018 slapp hun to låter spilt inn med musikere plukket fra øverste hylle innen norsk musikkbransje. Produksjonen kan man definitivt si det samme om.