Caroline Bonnet er en sangerinne og låtskriver fra Porsgrunn, Telemark. Hun har flere utgivelser å se tilbake på som soloartist, men har de siste årene fokusert på bandprosjektet Bonnie And The Jets. 

 

Caroline fikk gospel inn med morsmelka og har siden sine første leveår opptrådt på scenen. Alt fra diverse kor, coverband- og duojobber til korejobber i studiesammenheng og ulike eventjobber har gjort at hun de siste årene har utviklet sitt kreative talent til å bli en interessant og egenartet soloartist.

Hun har i mange år vært å se på små og store scener, og har bygd opp et rykte som en solid live-artist.  

Bonnet har funnet sin musikalitet gjennom flere ulike genre. Carolines artistiske uttrykk er et resultat av en gospel- og bluesinspirert bakgrunn. Hennes internasjonale bakgrunn og erfaringer preger også hennes formidling. 

Hun har et stort engasjement for verdenspolitikk og de mindre priviligerte i samfunnet og endel av hennes tekster har innimellom vært preget av dette.

November 2018 slapp hun to låter spilt inn med musikere plukket fra øverste hylle innen norsk musikkbransje. Produksjonen kan man definitivt si det samme om. Siden den gang har hun sluppet noen singler, blant annet en duett sammen med Anita Bøygard. 

Våren 2020 startet Caroline Bonnet opp sin egen podcast, kalt: #bransjen, hvor hun snakker med artistkolleger og musikere, samt andre bransjefolk om deres opplevelse av musikkbransjen og deres vei inn i den. Podcasten har fått økende oppmerksomhet og hun ble headhuntet til Ordentlig Radio for å sende showet der.

De siste årene har riktignok bandet Bonnie And The Jets tatt det meste av hennes kreative tid som både frontfigur og låtskriver. De har valgt å sette `soul-rock` som et stempel på sitt sound og her spiller Caroline ut sitt alter-ego; Bonnie. Debutalbumet kom august 2022 og de fikk strålende kritikker på sine slippkonserter og spiller jevnlig live. 

Foto Ketil Hardy